ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ!! Δηλώνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ [ βίντεο]

Τι ακριβώς εννοούσε ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος λέγοντας πως αν χρειαστεί η Ελλάδα θα «δείξει τα δόντια της», έδειξε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συμμετέχοντας και ο ίδιος στην επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και πραγματοποιώντας άλματα στατικού ιμάντα στη θαλάσσια περιοχή Νέας Περάμου.
Λίγο μετά την πτήση του Αρχηγού ΓΕΑ με F-16 ένα ακόμα μήνυμα για την ετοιμότητα της Ελλάδας στέλνει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ) Υποστράτηγο Γεώργιο Τζιτζικώστα και τον Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΕΔ) Υποστράτηγο Ευάγγελο Παπαδόπουλο επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «Υποστράτηγου Ανδρέα Καλλίνσκη», έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΜΕΕ) του ΓΕΕΘΑ [Ζ΄ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ΄ΜΑΚ) και Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ)], στη Νέα Πέραμο Αττικής, για να δώσει οδηγίες και κατευθύνσεις.
Κατά την επίσκεψη του ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων και εξήγησε τον μετασχηματισμό που θα έρθει με την συγκρότηση της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) ενώ και ο ίδιος έδειξε πως παραμένει πάντα μάχιμος με την συμμετοχή του σε άλμα με αλεξίπτωτο.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.