Γυναίκα μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά και συνελήφθη

Η γυναίκα του ζήτησε να βγουν αναμνηστική φωτογραφία, εκείνος δέχθηκε και στη συνέχεια η Θεσσαλονικιά του πέταξε ποτήρι με νερό
Με… παρατράγουδα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης, 9 Ιουνίου.
Κατά τη διάρκεια γεύματος του κ. Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μια ανάσα από τον Λευκό Πύργο η γνωστή Θεσσαλονικιά, Ι. Κ., που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, πλησίασε το τραπέζι των δύο υφυπουργών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους.

Αφού εγκωμίασε το έργο του Νίκου Χαρδαλιά, τονίζοντάς του ότι «Είσαι φοβερός, έσωσες την χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δέχτηκε και μόλις τον πλησίασε η I. Κ. άρπαξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν στο τραπέζι και το έριξε πάνω στο Νίκο Χαρδαλιά, 


ΠΗΓΗ: http://neakeratsiniou.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.