Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών – Έσπασε τις μπάρες διοδίων

Διόδια Ελευσίνας

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Παρασκευής. Ο αλλοδαπός οδηγός, προσπαθώντας να διαφύγει, έσπασε τις μπάρες διοδίων στην Ασπροβάλτα.

Στη σύλληψη διακινητή μεταναστών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Εγνατία Οδό, τα ξημερώματα της Παρασκευής

Όλα ξεκίνησαν στην Εγνατία, στο ύψος των Κερδυλλίων, όπου αστυνομικοί έκαναν σήμα για έλεγχο σε διερχόμενο όχημα. Ο αλλοδαπός διακινητής ανέπτυξε ταχύτητα και προσπαθώντας να διαφύγει, έσπασε τις μπάρες στον σταθμό διοδίων της Ασπροβάλτας, όπως μετέδωσε το grtimes.gr.

Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε τελικά στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος της Ν. Απολλωνίας.

Ο 34χρονος οδηγός συνελήφθη και στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν 10 άτομα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση του οχήματος, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του συλληφθέντα προκειμένου να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

sputniknews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.