Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Γιαννακόπουλου βίντεο

Επίθεση από οπαδούς  δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, 100 άτομα με 50 δίκυκλα έφτασαν με πορεία πριν εξελιχθούν άσχημες εικόνες σε πανελλήνια μετάδοση.
Μαύρη σελίδα για την ιστορία του Παναθηναϊκού και δυστυχώς την ημέρα του μνημοσύνου του Παύλου Γιαννακόπουλου έπειτα από επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Όσοι παρακολούθησαν λίγα λεπτά μετά τις 20:00 τον προσωπικό λογαριασμό στο instagram του Δ. Γιαννακόπουλου, είδαν ζωντανά ομάδα οπαδών του «τριφυλλιού» που φέρεται να ανήκουν σε μερίδα των οργανωμένων, να κάνει επίθεση στο σπίτι του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου φαίνεται πως έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων για μερίδα του Παναθηναϊκού κόσμου…
Δυστυχώς με λύπη αρκετός κόσμος παρακολούθησε αυτή την άσχημη στιγμή της επίθεσης, ανήμερα του μνημοσύνου του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, έναν αριθμό ατόμων με πέτρες, λοστούς και πιθανόν αεροβόλα, αφού ακούστηκαν πυροβολισμού στο βίντεο αλλά και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σοκαρισμένος και εκνευρισμός το Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο κατέγραφε live τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου
Σύμφωνα με πληροφορίες οι περίπου 100 δράστες έγραψαν συνθήματα έξω από την οικία του Δ. Γιαννακόπουλου και με ύβρεις απειλούσαν τον ίδιον.
Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά θα είναι μια «μαύρη» στιγμή και ο Παναθηναϊκός δεν θα ζήσει άλλες άσχημες μέρες.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.