Τελευταίο "αντίο" σήμερα στον Γιάννη Βασιλάκη


Αποχαιρετούν τον αγαπητό πρώην αστυνομικό που για πολλά χρόνια υπηρέτησε στο χώρο της αυτοδιοίκησης και του Αθλητισμού.
Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιάννη Βασιλάκη από τη Γαρίπα στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, του Αθλητισμού αλλά και της ΕΛ.ΑΣ., όπου είχε υπηρετήσει, αναπτύσσοντας και συνδικαλιστική δράση.
Ο Γιάννης Βασιλάκης, πρώην αστυνομικός και για πολλά χρόνια στον χώρο της Αυτοδιοίκησης και του Αθλητισμού στην ΕΠΣΗ, έφυγε σε ηλικία 59 ετών ύστερα από μάχη που κράτησε πολύ καιρό με την επάρατο νόσο.

 Υπήρξε συνεργάτης του Γιάννη Κουράκη στο Δήμο Ηρακλείου και εν συνεχεία ασχολήθηκε με τα κοινά στο Δήμο Αρκαλοχωρίου από όπου καταγόταν.

Ήταν εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος για 8 χρόνια στον Δήμο Αρκαλοχωρίου και τα υπόλοιπα 10 στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.
Η κηδεία του θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στο χωριό Γαρίπα, στις 4 σήμερα το απόγευμα, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στις 14:30 στην εκκλησία.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣΗ
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πενθεί για την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη, ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος.
Ο εκλιπών συνέβαλε τα μέγιστα για την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ πάντα ήταν κοντά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό και τα επόμενα χρόνια, όπου διετέλεσε αντιδήμαρχος στον δήμο Μινώα Πεδιάδος.
Η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους εμάς τους συνεργάτες και φίλους του, όπως βαρύ είναι το πένθος και για τον αγαπημένο του τόπο καταγωγής, την Γαρίπα.
Ο αγαπημένος μας Γιάννης έδωσε μεγάλη μάχη τα δύο τελευταία χρόνια και άφησε πριν λίγο την τελευταία του πνοή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 16:00 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στη Γαρίπα και αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ θα δώσει το παρών για το ύστατο αντίο (η σορός θα μεταφερθεί στις 14:30 στην εκκλησία).
Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Βέρα και στα παιδιά του Αθηνά και Κωνσταντίνο... Καλοστραθιά Γιάννη…
Το xanianews.gr, απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους  οικιους του.

Neakriti
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.