Παρουσίαση του νέου ποδηλατόδρομου απο τον Δήμαρχο!


Με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης παρουσίασε-εγκαινίασε την δημιουργία ενός νέου ποδηλατόδρομου, όπως ανακοίνωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά:
Σήμερα, ΠαγκόσμιαΗμέραΠοδηλάτου, αφήνουμε τα αυτοκίνητα και δοκιμάζουμε εναλλακτικές μορφές μετακίνησης. Ξεκινώντας εδώ, στην Ακτή Κανάρη, τα συνεργεία του Δήμου Χανίων, δουλεύοντας εντατικά μας παραδίδουν σήμερα ένα νέο ποδηλατόδρομο, ο οποίος θα αποτελέσει ένα μικρό τμήμα μια συνολικής μεγάλης διαδρομής.




Η διαδρομή αυτή θα ξεκινάει από την οδό Κυδωνίας και θα συνεχίζει στην οδό Αποκορώνου, την Νεάρχου, την Τζανακάκη, την Χατζημιχάλη Γιάνναρη, την Σκαλίδη, την Πειραιώς, δημιουργώντας ένα σημαντικό κύκλο μιας μεγάλης διαδρομής που θα επιτρέψει σε όλους τους πολίτες, να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια με το ποδήλατο τους.

Ο ποδηλατόδρομος αυτός, ανήκει σε όλους μας και είναι στο χέρι μας να τον αξιοποιήσουμε και να τον περιφρουρήσουμε. Προχωράμε όλοι μαζί για ένα σύγχρονο Δήμο.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.