Επαναλειτουργία του μουσείου Ελευθερίου Βενιζέλου


Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» ανακοινώνει ότι η Οικία – Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα Χανίων, η Οικία Γέννησής του στις Μουρνιές, καθώς και το Μουσείο – Στρατηγείο της Επανάστασης του Θερίσου, άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους για το κοινό από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.
Σε όλα τα μουσεία έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τα οποία βασίζονται στις σχετικές οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την αποτροπή διασπορά του ιού. Εφαρμόζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο και τηρώντας τους κανόνες προστασίας, προσαρμοσμένα βέβαια στις ιδιαιτερότητες του κάθε μουσείου, οι επισκέπτες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την επίσκεψή τους με τη μέγιστη ασφάλεια.
Μ’ αυτό τον τρόπο η περιήγησή τους θα αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία, προστατεύοντας παράλληλα την ατομική τους υγεία αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Επίσης το αρμόδιο προσωπικό των μουσείων θα παρακολουθεί διαρκώς τις σχετικές εξελίξεις, ώστε να ενημερώνεται για τις οποιεσδήποτε νέες οδηγίες των αρμόδιων φορέων που θα πρέπει να εφαρμοστούν για την ασφαλή λειτουργία των μουσείων
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.