Σουηδία,Δανία και Φιλανδία η πρώτες πτήσεις για Χανιά


Μετά την Σουηδία, και η Δανία επανενώνεται με την Κρήτη, με την πρώτη πτήση να είναι από το αεροδρόμιο του Μπίλουντ. Ακολουθεί πτήση και την επόμενη ημέρα, με την συχνότητα να αυξάνεται.

Ήδη, ο tour operator πουλά και σχετικά πακέτα για διαμονή σε ξενοδοχεία της Κρήτης.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι χθεσινές εξελίξεις στη Σουηδία συμπαρασύρουν, όπως τόνισε σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, Μανώλης Γιαννούλης, όλη την Σκανδιναβία.


Ο ίδιος tour operator πάντως δεν φαίνεται να ανοίγει τις πτήσεις του τόσο νωρίς και από άλλες χώρες, καθώς η πρώτη από την Φινλανδία είναι για την 1η Αυγούστου, ενώ εκείνες από Νορβηγία αρκετά αργότερα μέσα στον Αύγουστο.
Δεν αποκλείεται πάντως τα δεδομένα να αλλάξουν και να δούμε εντός των επομένων ημερών οι πτήσεις να ανοίγουν νωρίτερα και από τις υπόλοιπες χώρες της Σκανδιναβίας, στους τουρίστες των οποίων βασίζεται κατά κύριο λόγο ο τριτογενής τομέας στην δυτική Κρήτη.

www.parakritika.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.