Μεγάλη επιχείρηση στην Κρήτη για "μαϊμού" αρώματα -Βρέθηκε πάνω από μισό εκ. ευρώ σε μετρητά!

Μεγάλη επιχείρηση στην Κρήτη για "μαϊμού" αρώματα -Βρέθηκε πάνω από μισό εκ. ευρώ σε μετρητά!

Σύμφωνα με  πληροφορίες  εντοπίστηκαν ακόμα μεγάλα ποσά άλλων νομισμάτων και σχεδόν ένα εκατομ. συσκευασίες με αρώματα. Συνελήφθησαν 7 άτομα, αναζητούνται δύο

"Ζαλίζει" όχι το άρωμα, αλλά ο απολογισμός της μεγάλης επιχείρησης της Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ στο Ηράκλειο, η οποία σχεδιαζόταν εδώ και καιρό και είχε στο στόχο της τη διακίνηση "πειραγμένων" συσκευασιών αρωμάτων και ειδών καλλωπισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες  στην επιχείρηση, που συντονίζει η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθησαν 7 άτομα, που σύμφωνα με την σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμπονται για "εγκληματική ομάδα", ενώ αναζητούνται άλλοι δύο
Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, οι αρχές έκαναν έφοδο σε αποθήκη - παρασκευαστήριο στην εθνική οδο Μοιρων - Ηρακλείου και σε σπίτια στο Ηράκλειο.
Στην αποθήκη εντοπίστηκε και συνελήφθη ένα άτομο, ελληνικής υπηκοότητας, που φέρεται ως ο "αρχηγός" της ομάδας. 
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ αλλά και μεγάλα ποσά άλλων νομισμάτων.
Παράλληλα οι αρχές εντόπισαν σχεδόν ένα εκατομ. συσκευασίες με αρώματα, τα οποία στέλνονταν σε όλη την Ελλάδα. 

πηγή:cretalive.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.