Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο – Βίντεο, φωτογραφίες

Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού

Η άσκηση έγινε στο Αιγαίο από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου με τη συμμετοχή πλοίων, υποβρυχίων και αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη εθνική τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας του Πολεμικού Ναυτικού που διεξήχθη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου.

Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού

Στην άσκηση συμμετείχαν πλοία των διοικήσεων φρεγατών και ταχέων σκαφών, πλοία επιτήρησης, υποβρύχια, ελικόπτερα της διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΝ.

Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού

Πρόκειται για άσκηση του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

sputniknews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.