Οι Αστυνομικοί Χανίων συγχαίρουν τους συναδέλφους τους για τις επιτυχίες και ρίχνουν βέλη πρός την κυβέρνηση για τις υποσχέσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων, για τις τελευταίες τους μεγάλες επιτυχίες κατά της μάστιγας των ναρκωτικών.

  Αναλυτικότερα συνελήφθησαν, την 19-06-2020 το βράδυ στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, τρία άτομα (δύο ημεδαποί και αλλοδαπός) κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα τρία αυτά άτομα και βρέθηκαν:

  • 128,7 γραμμάρια κάνναβης,
  • 25 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,
  • 3 κινητά τηλέφωνα

  Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3,7 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

  Παράλληλα ολοκληρώθηκε την 23-06-2020 συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά και του Δήμου Κισάμου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά τρείς χιλιάδες (3.000) δενδρύλλια.

  Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκαν την 22-06-2020 από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις εξερεύνησης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν την 23-06-2020 στην 

ευρύτερη περιοχή των παραπάνω Δήμων.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και της Ο.Π.Κ.Ε.Χανίων, με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Κατά την διάρκεια της επιχείρησης την 22-06-2020 εντοπίστηκε αρχικά μία φυτεία σε ορεινή δασική έκταση του Δήμου Πλατανιά, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά οχτακόσια είκοσι (820) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ενώ την 23-06-2020 σε ορεινή δασική έκταση περιοχής του Δήμου Κισάμου βρέθηκαν συνολικά δύο χιλιάδες εκατόν ογδόντα (2.180) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε έξι ειδικά διαμορφωμένους χώρους (διαφορετικών επιπέδων) ευρισκόμενα, στο στάδιο της ανάπτυξης.

 Τα τρείς χιλιάδες δενδρύλλια (3.000), εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

–         Συνάδελφοι συγχαρητήρια που συνεχίζετε την προσπάθειά σας κατά της μάστιγας των ναρκωτικών με σκοπό να μην διατεθούν αυτά στα στέκια της χανιώτικης κοινωνίας…στα παιδιά μας…

–         Συνάδελφοι συγχαρητήρια που εκτελείτε την επικίνδυνη διατεταγμένη υπηρεσία σας, ενώ ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, κωφεύουν στο διαχρονικό μας αίτημα για αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού!

–         Συνάδελφοι συγχαρητήρια που επιχειρείτε με υλικοτεχνικό εξοπλισμό αγορασμένο από την τσέπη σας ή στην καλύτερη περίπτωση κατόπιν χορηγιών είτε ανώνυμων είτε επώνυμων ιδιωτών.

  Έχουμε κάθε δικαίωμα να συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας ως συνδικαλιστές – εκπρόσωποι αυτών αφού επιχειρούμε μαζί τους σε καθημερινή βάση και γνωρίζουμε τα προβλήματά τους στο πεζοδρόμιο.

  Όσον αφορά τα κυβερνητικά συγχαρητήρια και τις αλλεπάλληλες υποσχέσεις ένα έχουμε να πούμε… «έχουν γνώση οι αστυ…φύλακες…»

πηγή:parakritika.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.