Χανιά: Αρχίζει η αποκατάσταση του οδοστρώματος της Π.Ε.Ο στο τμήμα Σταλός-Αγ. Μαρίνα| Κλείνει ο δρόμος

Αρχίζει επιτέλους το έργο της αποκατάστασης του οδοστρώματος της Παλιάς Εθνικής Οδού ΧΑΝΙΩΝ – ΚΙΣΣΑΜΟΥ, στο τμήμα από το ρέμα του Κάτω Σταλού της Κοινότητας Σταλού έως την Οδό Αμπελά της Κοινότητας Αγίας Μαρίνας.

Για το λόγο αυτό θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης κάθε οχήματος, από τις 6 Ιουνίου 2020 ημερομηνία έναρξης του έργου.

Από το Δήμο Χανίων, εκδόθηκε σχετικά η ακόλουθη ανακοίνωση:

Καλείστε να συμμετάσχετε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 4 Ιουνίου 2020, ημέρα Πέμπτη με ώρα έναρξης 12:00 π.μ. και ώρα λήξης 16:00, η οποία θα διεξαχθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με την από 11-3-2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’ 55/11-3-2020) και τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του άρθρου 184 παρ. 1 του Ν. 4635/2019, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Στο παραπάνω διάστημα που έχει οριστεί (12:00πμ έως 16:00 την 4-6-2020) οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να ψηφίσουν όπως εάν ήταν η ψηφοφορία διά ζώσης με τη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν τη ψήφο τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία

1. Με email από προσωπικό λογαριασμό προς το email της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου (ds@chania.gr) με συμπληρωμένη τη ψήφο τους στο συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας.

2. Με sms από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό της γραμματέως του δημοτικού συμβουλίου γράφοντας το όνομα σας ώστε να φαίνεται ποιος ψηφίζει

Μετά το πέρας της λήξης στις 16:00, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο σώμα στη πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανωτέρω διαδικασία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων των μελών του δημοτικού συμβουλίου.

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι:

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης τμήματος της της Π.Ε.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – ΚΙΣΣΑΜΟΥ (τμήμα από το ρέμα του Κάτω Σταλού της Κοινότητας Σταλού έως την Οδό Αμπελά της Κοινότητας Αγίας Μαρίνας) για τις ανάγκες του έργου: «Αποκατάσταση ασφαλτικών τομών και οδοστρωμάτων εργασιών συνεργείων ΔΕΥΑΧ έτους 2019-2020» {Χατζηδάκη}

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, προκειμένου να υπάρχει η έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την έναρξη του έργου στις 6-6-2020.

kriti24.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.