Μεγάλη φωτιά στο Μαρτίνο δίπλα στην Αθηνών-Λαμίας

Πυρκαγιά στο Μαρτίνο Φθιώτιδας- Κλειστή η Αθηνών- Λαμίας στο ύψος Κάστρου (pics+vid)

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα στα όρια με τη Βοιωτία.

Η φωτιά, που ξεκίνησε από άγνωστη αιτία, βοηθούμενη από πολύ ισχυρούς ανέμους εξαπλώθηκε γρήγορα σε μεγάλο μέτωπο και κινείται προς την εθνική οδό Λαμίας- Αθηνών απειλώντας να περάσει την εθνική οδό με κατεύθυνση προς το χωριό Μαρτίνο.

Ηδη για την περιοχή κινούνται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας από Λαμία και Λειβαδιά, ενώ τις πρώτες ρίψεις έκαναν και τα δύο αεροσκάφη PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 12 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο αεροσκάφη PZL και ένα ελικόπτερο.

Στην Εθνική Οδό Λαμίας- Αθηνών στο ύψος του Μαρτίνου υπάρχουν πυκνοί καπνοί και είναι ενδεχόμενο το επόμενο διάστημα να κλείσει πρόσκαιρα η κυκλοφορία για να αποφευχθούν πιθανά ατυχήματα.

kathimerini.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.