Χανιά:Εικόνες σοκ!Κάνουν τη δόση τους ενώ δίπλα οι τεχνίτες επισκευάζουν τις δημόσιες τουαλέτες


Δραματική είναι η κατάσταση στην πλατεία 1866, εκεί όπου τα συνεργεία που έχουν αναλάβει την ανακατασκευή των δημοτικών τουαλετών δουλεύουν -κυριολεκτικά- μαζί με τους τοξικομανείς.
Οι εικόνες που καθημερινά αντικρίζουν οι υδραυλικοί που εργάζονται στις τουαλέτες είναι σοκαριστικές, καθώς βλέπουν τους τοξικομανείς να “χτυπούν” ενέσεις μπροστά τους ή να γίνονται αγοραπωλησίες ναρκωτικών.
“Δεν θα έλεγα ότι κινδυνεύουμε, αλλά πραγματικά οι εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά μας σοκάρουν. Κλείνουμε τις σιδερένιες πόρτες για να δουλέψουμε και απ’ έξω κάνουν την δόση τους”, αναφέρει ένας από τους υδραυλικούς
Παρά μάλιστα τα σωρευμένα παλιά υλικά στην είσοδο των δημοτικών τουαλετών, οι “θαμώνες” της πλατείας 1866 δεν πτοούνται και μπαίνουν μέσα.
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως η δημοτική Αρχή θα πρέπει να λάβει, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, κάποια μέριμνα γι’ αυτούς τους ανθρώπους, προκειμένου να φύγουν από την πλατεία 1866, δεδομένου ότι τις τουαλέτες θα τις αναλάβει ιδιώτης και θα φυλάσσονται.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.