ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΚΟΙΠΠ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου
Χανίων ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι:
Σύμφωνα με την 35/10-4-2020 απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου λόγω των
υφιστάμενων συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού και την αποφυγή ταλαιπωρίας των γονέων/ κηδεμόνων, ορίστηκε ως περίοδος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις εγγραφές και επανεγγραφές στους βρεφικούς – παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού για τη σχολική χρονιά 2020-2021, το χρονικό διάστημα από 10 Ιουνίου 2020 έως και 1 Ιουλίου 2020.
Με νεότερη ανακοίνωση και πριν την ημερομηνία έναρξης υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, την ηλεκτρονική σελίδα υποβολής των αιτήσεων καθώς επίσης και τις εκτιμώμενες ημερομηνίες των προσωρινών και τελικών αποτελεσμάτων εγγραφών και επανεγγραφών στους βρεφικούς – παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.