Τηλεοπτικό σποτάκι από την ΟΕΒΕΝΧ και τον Εμπορικό σύλλογο Χανίων για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων

Η αλληλοϋποστήριξη και η κοινωνική συνοχή ζητούμενο της επόμενης μέρας

Η ΟΕΒΕΝΧ και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων δημιούργησαν τηλεοπτικό σποτάκι για την στήριξη των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων. Στις δύσκολες μέρες που ζούμε σαν κοινωνία θεωρούμε πως είναι απαραίτητο τώρα περισσότερο από ποτέ να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στους καταναλωτές ότι τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε την συνοχή της κοινωνίας μας.

Μια κοινωνία που πλήττεται στο σύνολο της από τις συνέπειες της τεράστιας υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε. Είναι μοναδική ευκαιρία να ξαναγνωριστούμε με τους πελάτες μας, να δημιουργήσουμε νέους δεσμούς σε μια υγιή βάση και σε μια βάση που μόνο κέρδος θα δίνει και στις δύο πλευρές. Είναι αυτή η ευκαιρία που πρέπει όλοι μαζί να αποδείξουμε πως μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:21
00:55

Μαζί μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και να κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γιατί τα τοπικά προϊόντα, τα τοπικά καταστήματα και οι ντόπιοι επαγγελματίες και βιοτέχνες αξίζουν αυτήν την ευκαιρία. Γιατί ο καταναλωτής αξίζει την ποιότητα που όλοι αυτοί προσφέρουν. Είναι τώρα η ώρα να αποδείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας για να βγούμε όλοι μαζί πιο δυνατοί από την πρωτοφανή κρίση. Είναι η ώρα να περάσουμε το πιο δυνατό μήνυμα με την πιο δυνατή φωνή:

Ζού-με στα Χανιά!
Στηρί-ζουμε τα τοπικά προϊόντα, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και βιοτέχνες!
Αξί-ζουμε την ποιότητα που προσφέρουν!

zarpanews

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.