Aπάντηση Βολουδάκη στις μπηχτές Πολάκη σχετικά με την εργασία της συζύγου του

Για τους υπαινιγμούς και τα μισόλογα του Παύλου Πολάκη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο SUPER FM των Χανίων, σχετικά με τη δουλειά της συζύγου μου, απέστειλα στο σταθμό την παρακάτω επιστολή:
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ραδιοφωνικής σας εκπομπής, ο Παύλος Πολάκης επεχείρησε να ασκήσει πολιτική με υπονοούμενα.
Επειδή όμως στην πολιτική δε χωράνε μισόλογα, σας δηλώνω ότι στη δική μου σύζυγο αναφερόταν μιλώντας για "σύζυγο Χανιώτη βουλευτή" και όχι στη σύζυγο του Βασίλη Διγαλάκη.
Παρέλειψε όμως να αναφέρει μερικές «λεπτομέρειες»:
Η σύζυγός μου προσλήφθηκε στο δημόσιο με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2005, όταν ούτε καν τη γνώριζα.
Διαθέτει πτυχίο Νομικής από το ΑΠΘ, δυο μεταπτυχιακά από το Βέλγιο (Universite Libre de Bruxelles, Ιnstitute d'Etudes Europeennes), διδακτορικό από το ΑΠΘ και μιλά τρεις ξένες γλώσσες. Πέραν των τυπικών της προσόντων, διαθέτει μακρά επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους τομείς δικαίου, μεταξύ των οποίων και στο δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων. Το αντικείμενο αυτό μάλιστα το έχει διδάξει σε σειρά σεμιναρίων για δημοσίους υπαλλήλους στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. (Επελέγη για το έργο αυτό επί των ημερών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ).
Ως νομική σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε., επελέγη από τη Διοίκηση της Εταιρείας λόγω ακριβώς αυτών των προσόντων, της μακράς (21 χρόνια) αποδεδειγμένης εμπειρίας και της αξιοσύνης της. Να σημειώσω ότι η διαδικασία επιλογής, είναι ακριβώς η ίδια που ίσχυε επί ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που καθιστά αξιοπερίεργη τη μομφή του κυρίου Πολάκη. Να σημειώσω ακόμη ότι η σύζυγός μου από τη σημερινή θέση της έχει συνεργασθεί ανοιχτά και καθαρά με πλήθος φορέων από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων θεσμικών φορέων των Χανίων.
Υπάρχουν σήμερα γυναίκες - ας ενημερώσει σχετικά η Γραμματεία Ισότητας του ΣΥΡΙΖΑ τον κ.Πολάκη - που δεν εξαρτούν την επαγγελματική τους πορεία από το σύζυγό τους. Είμαι περήφανος που η σύζυγός μου είναι μία εξ αυτών.
Μανούσος Γ. Βολουδάκης
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.