Την άνοδο 4 ομάδων στην Super League θα αποφασίσει σήμερα η SL2;;;;;;

Λουκέτο» και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 - Ηπειρωτικός Αγών
To Δ.Σ.  της SL2-FL θα γίνει σήμερα στις 2 μ.μ. στα γραφεία της διοργανώτριας, στην οδό Θεμιστοκλέους, στην Αθήνα,  υπό τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Σε αυτό  συμμετέχουν 15 άτομα, 12 από την SL2 και  3  από την FL. Σύμφωνα με αυτά που ψυθιρίζονται στα πηγαδάκια η απόφαση που θα πάρει είναι η άνοδος τεσσάρων ΠΑΕ στην Super League από την Super League 2 (ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης,Χανίων και Λεβαδειακού , των τεσσάρων πρώτων δηλαδή), ενώ σχετικά πάντα με την αναδιάρθρωση θα προτείνει την άνοδο των 8 πρώτων συλλόγων από αυτή και την δημιουργία μιας SL2 με 16 πλέον ομάδες.

Όσο αφορά  την επανέναρξη του πρωταθλήματος  και την διεξαγωγή των πλει οφ και πλέι άουτ  οι ΠΑΕ της SL2 είναι μοιρασμένες  θα απαιτήσουν τα χρήματα  από την ΕΡΤ, αν τα δώσει....... θα δούμε  μπάλα.....

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.