Υπόθεση «βιτριόλι»:Ποια στοιχεία «πρόδωσαν» την 35χρονη - Τα λάθη και η μοιραία... τηλεκάρτα-Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει - Οι πρώτες δηλώσεις Κεχαγιόγλου (βίντεο)

Μέχρι και το σακίδιο που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, βρήκε η αστυνομία στο σπίτι της 35χρονης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του L&R από τον εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε στο σπίτι της γυναίκας στου Ζωγράφου, έχουν βρεθεί πολύ σημαντικά πειστήρια που οδήγησαν τον Εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στα λάθη που φαίνεται ότι έκανε η κατηγορούμενη είναι ότι δεν έκρυψε μια σειρά από πειστήρια που χρησιμοποιήθηκαν την ημέρα της αποτρόπαιας πράξης. Έτσι βρέθηκε, εκτός από το σακίδιο, τόσο η καπαρντίνα, όσο και η περούκα που είχαν χρησιμοποιηθεί εκεί. Το μόνο που ακόμα δεν έχει εντοπιστεί είναι το παγούρι, όπου είχε βάλει η δράστιδα το φονικό βιτριόλι...

Επίσης, η αστυνομία βρήκε και μία τηλεκάρτα με την οποία είχε τηλεφωνήσει η δράστιδα σε εταιρία ραδιοταξί. Μάλιστα, σε αυτό το σημείο, αστυνομικές πηγές, τονίζουν ότι η δράστιδα έκανε άλλο ένα λάθος:

Με την ίδια τηλεκάρτα πραγματοποίησε άλλο ένα τηλεφώνημα. Επικοινώνησε και με κάποιον αλλοδαπό από τον Μπαγκλαντές! Η αστυνομία τον βρήκε, του πήρε κατάθεση και ο αλλοδαπός επιβεβαίωσε την κλήση από την 35χρονη... Αυτό, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ήταν το κρίσιμο λάθος. Έτσι, έγινε εφικτό να εντοπιστούν τα ίχνη της 35χρονης και να πραγματοποιηθεί η σύλληψή της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο που όρισε η οικογένειά της αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση περιλαμβάνει το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και το πλημμέλημα της απείθειας.

Αυτό σημαίνει ότι αν της ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 35χρονη θα οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της, ώστε να ενημερωθεί από την ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Πάντως, σε περίπτωση που διωχθεί για κακούργημα δεν αποκλείεται η προφυλάκισή της.

lawandorder.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.