Αυτή είναι η 33χρονη ανώμαλη που κακοποίησε την 10χρονη Μαρκέλλα


Το ΓΟΝΕΙΣ δημοσιεύει τη φωτογραφία της 33χρονης  γυναίκας που απήγαγε το 10χρονο κορίτσι με σκοπό σύμφωνα με το κατηγορητήριο της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου να προβεί σε  παράνομες πράξεις εις βάρος του ανήλικου κοριστιού. Συγκεκριμένα η κα Εισαγγελέας  άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό).

Φίλη της οικογένειας η δράστιδα

Η 33χρονη, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, πλησίασε τη Μαρκέλλα γιατί τη γνώριζε. Της είπε ότι η μητέρα της δεν μπορούσε να την πάρει από το σχολείο και γι’ αυτό εκείνη πήγε εκεί, με σκοπό να την παραλάβει και να την πάει στο σπίτι της. Η 10χρονη την άκουσε και γι’ αυτό την ακολούθησε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις η 33χρονη άφησε τη Μαρκέλλα, άλλαξε κινητό τηλέφωνο και πήγε με ταξί στην παραλία Κατερίνης, όπου είχε νοικιάσει σπίτι με βραχυχρόνια μίσθωση. Μάλιστα, για να μην αναγνωρίζεται, είχε ξυρίσει τα μαλλιά της και φορούσε μαντήλι στο κεφάλι και μάσκα στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί, πάντως, είχαν εντοπίσει τις κινήσεις της και όταν προσπάθησαν να την προσαγάγουν εκείνη είχε ήδη προλάβει να σπάσει τον φορητό υπολογιστή της, ωστόσο κατάφεραν να τον πάρουν, προτού η 33χρονη τον πετάξει στα σκουπίδια.

33χρονη: «Εχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μου αρέσουν τα παιδιά»

Οι λεπτομέρειες που έδωσε η 33χρονη κοκκινομάλλα είναι ανατριχιαστικές, καθώς 44 ώρες που έζησε η 10χρονη στα χέρια της προκαλούν αποτροπιασμό. 33χρονη ομολόγησε ότι άρπαξε τη μικρή με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά. «Εχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μου αρέσουν τα ανήλικα παιδιά», κατέθεσε η κοκκινομάλλα. Μάλιστα, στην ομολογία της, η 33χρονη υποστήριξε ότι πήγε τη 10χρονη στο σπίτι της και τη νάρκωσε με ένα ρόφημα που περιείχε ναρκωτικά και κοκαΐνη. Σύμφωνα με το Ανοιχτό Κανάλι, η 33χρονη φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει τις 44 ώρες που πέρασε με τη Μαρκέλλα. Μάλιστα, η 10χρονη είπε στις Αρχές ότι η 33χρονη την είχε μακιγιάρει και τη φωτογράφιζε.

Εαν έχετε πληροφορίες σχετικά με την δράστιδα ή εαν έχετε σε γνώσης σας περιστατικά κοκοποίησης παρακαλείστε να επικοινωνείτε με το 100 και να αναφέρετε σχετικά ώστε να βοηθήσουμε όλοι απο κοινού τις αρχές στην υπό εξέλιξη έρευνα 

/goneis.info

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.