Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου


Τοπικές βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Δυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ σε Νότιο Αιγαίο και Ιόνιο.
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας θα επικρατήσει άστατος καιρός, με βροχές και σποραδικές καταιγίδας μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα ενδέχεται πρόσκαιρα να είναι κατά τόπους έντονα. Παροδικές βροχές ή καταιγίδες είναι αρκετά πιθανό να εκδηλωθούν και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 30 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 30, στη Θεσσαλία από 12 έως 32 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 27 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Χανιά 

                                   Ρέθυμνο
                                   Ηράκλειο
                                    Λασίθι 

meteoblue.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.