Θετικό και το δεύτερο δείγμα του 21χρονου Σουηδού που νοσηλεύεται με κορονοϊό στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Χανίων.

Θετικό ήταν και το δεύτερο δείγμα του 21χρονου Σουηδού που νοσηλεύεται με κορονοϊό στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες και τα επτά πρώτα τεστ που έγιναν κατά τη διάρκεια της ιχνηλάτησης στις κοντινές επαφές του νεαρού Σουηδού, βγήκαν όλα αρνητικά.

Η ιχνηλάτηση θα συνεχιστεί με τη λήψη και άλλων δειγμάτων από κοντινές επαφές του νεαρού, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει νοσηλευόμενος στην ειδική μονάδα covid-19 του Νοσοκομείου Χανίων. 

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να επαναληφθεί η διαδικασία και στον ίδιο τον ασθενή, με τη λήψη νέου δείγματος, το οποίο θα σταλεί για έλεγχο στο Ιολογικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

kriti24.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.