Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου από μέλη της ΟΝΝΕΔ Χανίων σε συνεργασία με την ΔΑΠ- ΝΔΦΚ

“Σήμερα πραγματοποιήσαμε ως ΟΝΝΕΔ Χανίων σε συνεργασία με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χανίων την πρώτη μας εθελοντική αιμοδοσία για φέτος.
Με χαρά μας υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Μπέας, με τον οποίο και συνομιλήσαμε για την κατάσταση η οποία επικρατεί αυτή τη στιγμή στους υγειονομικούς χώρους αλλά και για τη διαχείριση της πανδημίας. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς, όπως εξίσου ευχαριστούμε και όλους όσοι έγιναν αιμοδότες και έδωσαν ζωή”.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.