Προβληματίζει η Ιχνηλάτηση επαφών του 20χρονου Σουηδού που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα Χανιά

Ο πολύ μεγάλος αριθμός επαφών που φέρετε να είχε ο 20χρονος Σουηδός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό προβληματίζει τον ΕΟΔΥ που έχει αναλάβει την ιχνηλάτηση. Σύμφωνα με με πληροφορίες από τον Εθνικό Οργανισμός Δημόσιας Υγείας γίνεται προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή ιχνηλάτηση καθώς οι επαφές που είχε ο Σουηδός ήταν πάρα πολλές στο χώρο εργασίας του, αλλά και στο χώρο που διέμενε. Στα Χανιά ο Σουηδός πολίτης είχε έλθει για λογαριασμό μεγάλης εταιρείας.

Ο 20χρονος είχε νοσηλευτεί τον Μάιο σε Νοσοκομείο των Αθηνών θετικός στον κορωνοϊό, κρίθηκε ότι είχε αποθεραπευτεί και πήρε εξιτήριο. Πάντως για την πρώτη του νοσηλεία έχει ζητηθεί ο ιατρικός του φάκελος από το Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να μελετηθεί.

Ο Σουηδός παρότι είναι λίγο φοβισμένος συνεργάζεται με τους γιατρούς και το προσωπικό του ΕΟΔΥ και σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες θα του γίνει η αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί η κατάσταση του αναπνευστικού του.

haniotika-nea.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.