13χρονη κατήγγειλε οτι ο 45χρονος θείος της την βίασε

Με μία σοβαρή καταγγελία ασχολείται από τη χθεσινή ημέρα υποδιεύθυνση ασφαλείας Λαμίας. Όπως κατήγγειλε ένα 13χρονο κορίτσι στον πατέρα της ο θείος της ρουμανικής υπηκοότητας την βίασε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 45χρονος άνδρας πρότεινε στο κορίτσι να πάνε βόλτα με το φορτηγό του. Εκείνη δέχθηκε και ο 45χρονος την πήγε σε ερημική τοποθεσία, ακινητοποίησε το φορτηγό και την βίασε.
Το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα της ο οποίος άμεσα την πήρε και την οδήγησε στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου να καταθέσει και να καταγγείλει τι συνέβη. Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες και ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αρχές οι οποίες διερευνούν σε βάθος το περιστατικό.
Οσον αφορά τη 13χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας προκειμένου τις επόμενες ώρες να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.
Ο 45χρονος Ρουμανος πρωην άνδρας θείας του κοριτσιού αρνείται τις κατηγορίες. Με το περιστατικό ασχολείται η υποδιεύθυνση ασφαλείας Λαμίας.
/lamianow.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.