Η καλύτερη 11αδα με σκληρούς Κ@@@όλιδες του ποδοσφαίρου!!


Η παρακάτω 11 αδα ποδοσφαιριστών θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια ομάδα εγκληματιών που θα σάρωνε τα πάντα στο πέρασμα της, και θα σκορπουσε τρόμο στο διάβα της.

Όλοι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι ομως ήταν πολύ παραπάνω "αλήτες",και δεν είχαν κανένα ενδοιασμό αρκεί να έφθανε στη νίκη η ομάδα τους.
Σκληροί καρι@@@δες κατά πολλούς, εγκληματίες κατα άλλους,παιχταράδες όμως ακόμα και τους ρομαντικούς του αθλήματος.
Ξεκινάμε με τον τερματοφυλακα, θα μπορούσε να είναι άλλος απο τον oliver kan?
 Βλέμμα αυστηρό, πάθος εκρυθμος χαρακτήρας και μεγάλος goalkeeper..
Το αντίδοτο σε κάθε soft αντίπαλο επιθετικό.

Πάμε με τη τετράδα στην άμυνα :

Paolo montero:
 η έννοια του Ουρουγουανου σκληροτραχηλου αμυντικού, ο ορισμός του μπάλα η πόδια! 

Vinie Jones :
Γνωστός και ως ο χασάπης, πολλά εγκληματικά τακλιν στη καριέρα του, έτοιμος να κόψει τη καριέρα στους αντιπάλους του! 

 Pepe :
Χτυπήματα εκτός φάσης, ειδικές αποστολές ακόμα και σε ρολο 10 αριου με σκοπό το bullying σε αντιπάλους. Ισως ο πιο μισητός απο την ενδεκάδα μας.
Marco Materazzi :
ένας αμυντικός κορυφαίου επιπέδου που ομως προκαλούσε συνεχώς με ύβρεις και χτυπήματα εκτός φάσης τους αντιπάλους του.Κοινώς κανονικός ποδοσφαιρικός τσογλανος!!

Πάμε τώρα στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας μας γραμμής:

Robbie kean:
εμβληματική μορφή της χρυσής Manchester united, το πάθος του ξεχυλιζε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε μερικά απο τα πιο δολοφονικά μαρκαρισματα..
Gatusso(το μηχανάκι) :
επι πολλά χρόνια η ψυχή της Milan, έδινε και τη ψυχή του για την ομάδα ενώ οι αντίπαλοι υπεφεραν απο τα μαρκαρισματα του. Είχε σε πολλές περιπτώσεις την ανοχή των διαιτητών!
De jong:
Μια εικόνα - χίλιες λέξεις λένε και στη προκειμένη περίπτωση ισχύει απόλυτα! Απαραίτητος σε καθε ομάδα με πολλά τρεξίματα στη μεσαία γραμμή.

Ναι καλά καταλάβατε, περάσαμε στο χώρο της επίθεσης, και εδώ ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι στην ενδεκάδα μας εκτός απο τον Eric Cantona?
Παιχταράς γκολτζης, αλήτης.. Χτυπήματα σε αντιπάλους σε συμπαίκτες σε διαιτητές ως και σε θεατές περιλάμβανε η μεγάλη καριέρα του!!
 Di canio :βλέμμα ψυχοπαθή, έτοιμος να μπει στη μάχη, φόβος και τρόμος των αντιπάλων!
Και για κλείσιμο θα επιλέξουμε τον Diego costa, ίσως ο πιο ρομαντικός απο τους παραπάνω, όλα του τα μαρκαρισματα ήταν σε αθλητικά πλαίσια αν και πολύ σκληρά, όπως άλλωστε και ο χαρακτήρας του.
Δείτε το βίντεο :
Το παραπάνω  εξαιρετικό βίντεο ειναι απο το κανάλι mpenalti στο YouTube.

www.xanianews.gr 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.