Απαγωγή 10χρονης: Προσαγωγή της «κοκκινομάλλας» που φέρεται να την είχε αρπάξει

Βρέθηκε η 10χρονη που είχε εξαφανιστεί στις Αχαρνές
Εντοπίστηκε στην Πιερία η «κοκκινομάλλα» που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τις Αρχές στην παραλία της Κατερίνης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, και οδηγείται στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, ενώ η προσαγωγή της αναμένεται να μετατραπεί σε σύλληψη. Η γυναίκα φαίνεται ότι έχει καταγραφεί και από κάμερα τη στιγμή που άφηνε τη 10χρονη κοντά στο βενζινάδικο στην Καλαμαριά.

Σημειώνεται ότι η 10χρονη Μαρκέλλα είχε περιγράψει μία κοκκινομάλλα ως τη γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε, ωστόσο, άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της πράξης της

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στον εντοπισμό της γυναίκας εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς οι Αρχές εκτιμούσαν ότι είχε διαφύγει και είχαν διευρύνει την έρευνα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Νωρίτερα, η δικηγόρος της οικογένειας είχε εμφανιστεί αισιόδοξη για τον άμεσο εντοπισμό της.

Η μικρή είχε αναγνωρίσει τη γυναίκα που την άρπαξε, ενώ ο αδελφός δεν την αναγνώρισε και η μητέρα είπε ότι «κάτι της θυμίζει».

Τι συνέβη στη Μαρκέλλα

Οι αρχές εστιάζουν την έρευνα και στον γρίφο του τι συνέβη στη 10χρονη τις δύο ημέρες της εξαφάνισής της πριν εντοπιστεί σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στον οργανισμό της 10χρονης εντοπίστηκαν δύο ναρκωτικές ουσίες ενώ το παιδί παραμένει υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη μικρή μίλησε στον ΑΝΤ1 και επιβεβαίωσε ότι οι εξετάσεις έδειξαν ψυχότροπες ουσίες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, στο αίμα της 10χρονης βρέθηκε ηρεμιστικό και κοκαΐνη.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το τέλος της εβδομάδας.

sputniknews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.