SUPER LEAGUE 2 Μανίκας: “Η μόνη λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο η αναδιάρθρωση…”

Μανίκας: “Η μόνη λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο η αναδιάρθρωση…”

Ο Αντώνης Μανίκας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 αναφέροντας:

«Αυτή τη στιγμή και ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν είναι ήσυχος. Εμείς περιμέναμε την απόφαση της κυβέρνησης, η οποία δεν θέλει να πάρει το ρίσκο και να μπούμε και εμείς σε ομαδικές προπονήσεις και περιμένουμε. Η κυβέρνηση τα έχει πάει καλά.

Δεν θέλει να μπει σε ρίσκα καθώς τα ιατρικά πρωτόκολλα στην κατηγορία τη δική μας μπορούν να τα υποστηρίξουν τρεις με τέσσερις ομάδες. Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις και μεγαλώνει τον κίνδυνο. Το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο καθώς έχουμε 12 ματς πρωταθλήματος εκ των οποίων τα 10 παιχνίδια μπαράζ.

Ας πούμε ότι χρειάζονται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να μπούμε σε μια καλή φυσική κατάσταση. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι 12 παιχνίδια να διεξαχθούν σε τέτοιες θερμοκρασίες είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Νομίζω ότι έγινε το πρωτάθλημα με τα προβλήματα και για αυτό η μόνη σωστή και έντιμη λύση είναι η αναδιάρθρωση.

Είναι το πιο σωστό και το πιο δίκαιο. Θα πρέπει ένα κομμάτι από την πίτα να πάει και στις μικρές ομάδες για να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα καθώς τώρα φθίνει. Το κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι να δώσουμε το κίνητρο να μπορεί να ανταγωνιστεί η μικρή ομάδα την μεγάλη. Πρέπει να δυναμώσουν οι ομάδες της επαρχίας.»

sportstonoto.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.