Έκτακτη σύσκεψη Παρασκευή για SL2: 4 σε SL1, καμία δεν πέφτει, έρχονται 8 (!) από FL!

Έκτακτη σύσκεψη Παρασκευή για SL2: 4 σε SL1, καμία δεν πέφτει, έρχονται 8 (!) από FL!kαι νέα τηλεδιάσκεψη θα έχει  την Παρασκευή η Super League 2, “παρών’ και ο… πρόεδρός τους, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος φυσικά!
Εκεί θα ψηφίσουν την μη έναρξη και την διακοπή φυσικά του πρωταθλήματός τους, καθώς – θυμίζουμε εδώ- επτά  (!) ομάδες δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής τα διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού, το 60% των ΠΑΕ δηλαδή.
Η ΑΕ Καραϊσκάκη, ο Λεβαδειακός, τα Γιάννινα και τα Χανιά θα κατεβάσουν  πρόταση να ανεβάσουν τέσσερις ομάδες στην Super League 1, να μην υποβιβαστεί καμία – εκτός προφανώς από Καλαμαριά και Κέρκυρα, ελπίζουμε – από την Super League 2 και να ανέβουν οκτώ (!)  ομάδες από την Football League. Δηλαδή η νέα Super League 2 να διεξαχθεί με 16 ομάδες.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.