Βοήθεια ! Κάντε μπάνιο όσο προλαβαίνετε – Ολοταχώς για νέο Lockdown

ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ! ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝΙΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ – ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ: “ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ 2ο ΚΥΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” – ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ! OΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΟ LOCKDOWN

ίγουρο είναι το δεύτερο κύμα κορωνοϊού που θα χτυπήσει την Ελλάδα.
Αυτό είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας που μίλησε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή.
“Το δεύτερο κύμα κορωνοϊού, θα μας χτυπήσει Σεπτέμβριο-Οκτώβριο είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, συμπληρώνοντας την ατάκα του Γ.Παπαδάκη.
Το ζητούμενο είναι, όπως τόνισαν και οι δύο τους, το πόσο ισχυρό ή όχι θα είναι το δεύτερο κύμα και το αν θα πάμε πάλι σε καραντίνα.
Tα ίδια ακούστηκαν και στον ΣΚΑΙ
Το δεύτερο κύμα κορονοϊού στην Ελλάδα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, σύμφωνα με τον Τάκη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μάλιστα άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο lockdown.
Το μέλος της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας και ομότιμος καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε ότι “μπορεί να πάει εξαιρετικά καλά το θέμα του κορονοϊού αρκεί να εφαρμόζονται με συνέπεια τα ήπια μέτρα που έχουν δηλωθεί δηλαδή η απόσταση, η υγιεινή των χεριών κλπ. Διαφορετικά υπάρχουν μόνο δύο ενδεχόμενα: είτε μεγάλο κύμα, είτε lockdown”.
“Ασφαλώς πάμε καλά και έχουμε λίγα κρούσματα αλλά δεν τελειώσαμε με την πανδημία”, είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στη διευθύντρια Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), η οποία δήλωσε ότι είναι θέμα χρόνου του δεύτερο κύμα της πανδημίας. Όπως ο ίδιος σημείωσε, το δεύτερο κύμα μπορεί να είναι και πριν το Φθινόπωρο. “Το γεγονός του καλοκαιριού και οι υψηλές θερμοκρασίες ευνοούν την μικρή κυκλοφορία του ιού ωστόσο είναι σε κυκλοφορία”, ανέφερε.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός πως υπάρχει μια διάχυτη χαλάρωση πλέον. “Δεν έχουμε περισσότερο κίνδυνο από πριν μία εβδομάδα απλά υπάρχει μία χαλάρωση… Τα μέτρα θα πρέπει να συνεχιστούν το Φθινόπωρο, ειδικά η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών”.
onenews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.