ΠΑΕ Χανιά Επιστροφή στις προπονήσεις!

Στη βάση της ομάδας μας, στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς, στο οποίο προ ημερών έγινε απολύμανση, επέστρεψαν μετά από περίπου 2,5 μήνες οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.
Με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας πραγματοποιήθηκε η έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ.
Κατά την είσοδο τους (αλλά και όταν ολοκληρώθηκε η προπόνηση σε κάθε γκρουπ) στο προπονητικό κέντρο σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έγινε θερμομέτρηση και στη συνέχεια φόρεσαν μάσκες και γάντια μέχρι και την έναρξη του προγράμματος τους και όση ώρα άκουγαν προσεκτικά τον γιατρό της ομάδας μας Γιάννη Φραγκιουδάκη και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη για το υγειονομικό πρωτόκολλο και για την ατομική ευθύνη που υπάρχει ώστε να παραμείνουν όλοι ασφαλείς και απόλυτα υγιείς.
Στη Μοναχή Ελιά βρέθηκε και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, που ενημέρωσε τους παίκτες για το πώς έχει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οσον αφορά το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις κινητικότητας και συναρμογής, τεχνικής, πάσινγκ γκέιμ και παιχνίδι κατοχής. Μέχρι να δοθεί η κυβερνητική έγκριση για τις ομαδικές θα συνεχιστούν καθημερινά οι προπονήσεις ανά γκρουπ παικτών.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.