Απο μια Ιουνίου ξεκινάει ο Δημοτικός Κινηματογράφος


Το πρόγραμμά 

Από 1 Ιουνίου ξεκινάει ο Δημοτικός Κινηματογράφος Κήπος” σύμφωνα με το σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομικής δραστηριότητας που ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση στις 28 Απριλίου 2020, στο πλαίσιο του 5ου στάδιου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις προδιαγραφές υγιεινής.
Οι κινηματογραφικές προβολές μέχρι τις 14 Ιουνίου θα είναι δωρεάν όπου θα είναι μια ευκαιρία να εξοικειωθούμε όλοι με τις νέες συνθήκες ασφάλειας και υγιείνης. Η τιμή για την γενική είσοδο από τις 15 Ιουνίου θα παραμείνει 5,00€ και θα διαμορφωθεί στο 1,00€ για άτομα Α.Μ..Ε.Α., ανέργους, παιδιά κάτω των 12 ετών και άτομα άνω των 65 ετών.
Για την διευκόλυνση και την ασφάλειά όλων και με δεδομένο ότι σύμφωνα με τις νέες συνθήκες η χωρητικότητα του Κινηματογράφου έχει μειωθεί στα 100 άτομα είτε έχει εισιτήριο είτε όχι η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων μέσα από την ιστοσελίδα www.chania-culture.gr.
Είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός δεν θα διατίθενται θέσεις στην είσοδο του κινηματογράφου και σε περιπτώσεις ατόμων που δεν διαθέτουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα θα πρέπει να τηλεφωνήσουν εργάσιμες ώρες και ημέρες στην γραμματεία της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. -Κ.Α.Μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00- 15.00) στο τηλέφωνο 2821034200 για την κράτηση της θέσης τους.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των ελεύθερων προβολών από 1 έως 14 Ιουνίου και δήλωση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Προέδρου της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.- Κ.Α.Μ. κ. Γιαννακάκη
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.