Από θαύμα γλίτωσε από ομαδικό βιασμό ένα ανήλικο κορίτσι

Από θαύμα γλίτωσε τον ομαδικό βιασμό ένα ανήλικο κορίτσι, όταν έπεσε στα χέρια τριών αδίστακτων Πακιστανών, που προσπάθησαν να ικανοποιήσουν πάνω της τα αρρωστημένα ένστικτά τους.

Το περιστατικό συνέβη στο Κορωπί το απόγευμα της Κυριακής, όταν το κορίτσι βγήκε για την καθιερωμένη βόλτα της με το σκυλάκι της, την παρέσυραν μέσα σε ένα κοινόβιο.

Η 16χρονη, η οποία πάσχει από γενικευμένη ψυχοκινητική υστέρηση, σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, έβγαλε βόλτα το σκυλάκι της, ράτσας Μαλτέζ, που της είχαν βρει οι γονείς της και τη βοηθούσε στην αντιμετώπιση της ασθένειας. Ομως, ενώ κάθε ημέρα επέστρεφε έπειτα από μια ώρα, πέρασαν τρεις ώρες χωρίς να επιστρέψει, με αποτέλεσμα οι γονείς της να ανησυχήσουν και να αρχίσουν να την αναζητούν. Ομως δεν την εντόπισαν στην τακτική της διαδρομή και ενημέρωσαν αναστατωμένοι την Αστυνομία, ενώ επικοινώνησαν με συγγενείς και φίλους τους ώστε να ψάχνουν κι αυτοί για να την εντοπίσουν.

Ξαφνικά, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, μια φίλη της οικογένειας εντόπισε ταραγμένη την έφηβη και επέστρεψαν μαζί στο σπίτι της, όπου αποκάλυψε στους γονείς της την τρομακτική εμπειρία της. Οπως περιέγραψε το ανήλικο κορίτσι, σε μικρή απόσταση από το σπίτι της βρέθηκε μπροστά σε έναν Πακιστανό, ο οποίος της έπιασε την κουβέντα με φιλική διάθεση και την παρέσυρε στο σπίτι του. Εκεί εμφανίστηκε πρώτα ένας δεύτερος ομοεθνής του και λίγο αργότερα ένας τρίτος, οι οποίοι άρχισαν να θωπεύουν τη 16χρονη πάνω από τα ρούχα της, ενώ ο πρώτος την ανάγκασε να τον χαϊδέψει στον καβάλο του παντελονιού του!

Στο δωμάτιο

Η ανήλικη τους είπε ότι δεν της άρεσαν αυτά που της έκαναν και ότι ήθελε να φύγει, ενώ απείλησε ότι θα ενημερώσει την Αστυνομία. Παρ’ όλα αυτά, ο ένας Πακιστανός εξακολούθησε να προσπαθεί να την παρασύρει στο δωμάτιο! Με το πρόσχημα ότι θέλει να πλύνει τα χέρια της, η 16χρονη κατάφερε να βγει από το σπίτι στην αυλή, όμως δύο από τους Πακιστανούς την καταδίωξαν για να την επαναφέρουν στο κοινόβιο.

Εκείνη τη στιγμή την εντόπισε η φίλη της οικογένειας και την οδήγησε ασφαλή στο σπίτι της, ενώ οι Πακιστανοί τράπηκαν σε φυγή! Η ανήλικη με τους γονείς της κατήγγειλαν το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου, σχηματίστηκε δικογραφία και λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας οι τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν με οργανωμένη επιχείρηση και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

πηγή: εφημερίδα Espresso

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.