Πρωτοφανής απάτη στην Κίσαμο!θύμα γνωστή εταιρεία


«Έτριβαν τα χέρια τους» για την παραγγελία άνω των 23 τόνων αλλά «άνθρακες ο θησαυρός»
Θύμα απατεώνα έπεσε εταιρεία από τα Φαλάσαρνα Κισάμου η χαρά της οποίας για την μεγάλη παραγγελία ντοματών της βγήκε «ξινή».
Αναλυτικότερα, τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 13/2 εκπρόσωπος της εταιρείας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από Έλληνα ο οποίος παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία ως αληθινά, τον έπεισε πως θέλει να παραγγείλει σχεδόν 23,5 τόνους ντομάτας συνολικής αξίας άνω των 16.000 ευρώ.
Η συμφωνία κλείστηκε και από την Κισαμίτικη εταιρεία εστάλησαν οι ντομάτες αλλά ενώ περίμεναν την καταβολή των χρημάτων που είχαν συμφωνηθεί, ο Έλληνας που έκανε την παραγγελία έγινε άφαντος
Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,  εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του απατεώνα που προέβη στην τηλεφωνική επικοινωνία και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του για απάτη και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

www.flashnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.