Ποπ κορν με παρμεζάνα

Υλικά

  • 6 κ. σ. καλαμπόκι
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 1/2 κ. σ. σκόρδο
  • 1 1/2 κ. σ. ιταλικό μείγμα μυρωδικών
  • 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Τοποθεστήστε στη φωτιά το καλαμπόκι και το 1/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο, καλύψτε με καπάκι και αφήστε το καλαμπόκι να σκάσει. Θα χρειαστεί περίπου 5 λεπτά, από την ώρα που θα κάψει το λάδι.
  2. Μόλις ετοιμαστεί το ποπ κορν ρίξτε το σε ένα μεγάλο μπολ.
  3. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τις 2 κουταλιές λάδι με το ιταλικό μείγμα μπαχαρικών, το αλάτι και το σκόρδο.
  4. Ρίξτε το μείγμα στο ποπ κορν, προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε να πάει παντού.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.