Ναμπί για το μπαράζ με Πλατανιά: Δεν ήξερα ότι υποβιβαζόμασταν



Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα - Παρασκευή (22/05) από τον αγώνα μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά με έπαθλο ένα εισιτήριο για τη Super League. Η Χανιώτικη ομάδα κρατούσε την άνοδο στα χέρια της μέχρι και λίγα δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθούν τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων.

Μία εκτέλεση φάουλ του Αντίλ Ναμπί, 3-2 και αλλαγή σκηνικού. Ο "χρυσός" σκόρερ του ΟΦΗ μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για το παιχνίδι και το γκολ που έκρινε μία κατηγορία:

«Σαν σήμερα, έναν χρόνο πριν, ήταν το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Μια στιγμή που κανείς δεν θα ξεχάσει. Στο 94ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν 2-2, δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι υποβιβαζόμασταν. Είμαι πολύ χαρούμενος που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από την εκτέλεση φάουλ. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ας το απολαύσουμε σήμερα, ας ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές και ας γιορτάσουμε όλοι μαζί.»

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.