Ρόδος: «Έθαψαν» 73χρονο και ένα μήνα μετά τον βρήκαν να μένει σε ίδρυμα Αλαλούμ με την ταυτότητα του νεκρού

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο νησί της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την rodiaki, τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου, εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη - γιαπί στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη ένας άντρας.

Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του, οι αρμόδιες αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άνθρωπο που διαμένει εκεί και που είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετώπιζε. Δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Απίστευτη ιστορία στη Ρόδο: «Έθαψαν» 73χρονο και ένα μήνα μετά τον βρήκαν να μένει σε ίδρυμα

Νεκρός στα έγγραφα της αστυνομίας ο 73χρονος

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή. Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και ακολούθησε κηδεία από γνωστό γραφείο τελετών στη Ρόδο την επόμενη μέρα.

Χθες το βράδυ όμως, τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι ο… υποτιθέμενος νεκρός, ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα των Κολυμπίων.

Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας πάντως, ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός. Κι αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στο νεκροταφείο Ρόδου.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου ενώ βέβαιο θεωρείται ότι η ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται επίσης να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι ύποπτο.

Μαρτυρίες γειτόνων φανερώνουν ότι κάποιες φορές στο σπίτι του 73χρονου σύχναζε και ένας φίλος του.

Εξαφάνιση ατόμου πάντως, δεν είχε δηλωθεί έως και χθες το βράδυ.

.newsbeast.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.