τηλεδιάσκεψη Σήμερα το μεσημέρι (19/5) 14.00 στην Super League 2 για το μέλλον της σέζον

Από 55.000 κόστος επανέναρξης SL2, ΟΧΙ σε B’ Εθνική…
Τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν ειναι το κόστος των τεστ και η επιστροφή ή όχι στις ομαδικές προπονήσεις κάτι που αυτόματα ανοίγει και το δρόμο για την επιστροφή στη δράση, κάτι που υπολογίζεται πως θα κοστίσει απο 55.000 σε κάθε ΠΑΣ της εν λόγω πάντα κατηγορίας, ποσό απαγορευτικό σχεδόν για όλες τους…
Εάν οι ομάδες αποφασίσουν για ομαδικές προπονήσεις θα γίνει σχετικό αίτημα στην πολιτεία ώστε να πάρει και η SL2 το πράσινο φως όπως συμβαίνει από σήμερα και στις ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας.
Η διοργανώτρια θα φροντίσει να υπάρξει και ενημέρωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ποδοσφαίρου από τον ειδικό γιατρό της ΓΓΑ, Αντώνη Λεμονή που ως συνδετικός κρίκος της SL2 και της πολιτείας, θα αναλάβει να ενημερώσει όλα τα μέλη των ομάδων για όλα τα ζητήματα σχετικά με τον ιό.
Όσο αφορά τώρα την αναδιάρθρωση, οι ομάδες της Super League 2, με εξαίρεση τον Απόλλωνα Σμύρνης, ούτε που θέλουν να ακούν για Β’ Εθνική των δύο ομίλων…
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.