120 ευρο για Τουρισμό προς όλους :αναλυτικά οι οδηγίες


Το υπουργείο Τουρισμού κατέθεσε διάταξη σε τροπολογία με την οποία προβλέπεται η κατάρτιση του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για την περίοδο 2020-2021 που θα προσφέρει voucher ύψους 120 ευρώ για 4 διανυκτερεύσεις και πάνω . Η συνολική δαπάνη, για τα έτη 2020 και 2021, είναι 30 εκατ. ευρώ περίπου, από την χρηματοδότηση του προγράμματος "Τουρισμός για όλους". Ενδεικτικά, το πρόγραμμα σύμφωνα με το dikaiologitika.gr θα αφορά 250.000 δικαιούχους.
e-voucher αξίας 120 ευρώ
Το πρόγραμμα θα προσφέρει e-voucher αξίας 120 ευρώ σε κάθε δικαιούχο για διακοπές με κατ’ ελάχιστο 4 διανυκτερεύσεις. Εκτιμάται ότι ο εσωτερικός τουρισμός φέτος θα περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις.Επίσης, θα υπάρξουν εταιρικά Holiday Vouchers για επιπλέον αφορολόγητο voucher διακοπών αξίας 300 ευρώ.
Με την προτεινόμενη διάταξη προβλέπεται η δημιουργία προγράμματος με τίτλο «Τουρισμός για όλους» για την περίοδο 2020 - 2021 που χρηματοδοτείται από το εθνικό ή το συγχρηματοδοτούμενο σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Τουρισμού
Με την διάταξη της τροπολογίας και όπως ήδη έχει προαναγγελθεί το Υπουργείο Τουρισμού δημιουργεί πρόγραμμα με τίτλο "Τουρισμός για όλους", ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και με βάση τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν. Οι λεπτομέρειες του προγράμματος, όπως είναι οι προϋποθέσεις, η διαδικασία, ο ειδικότερος χρόνος υλοποίησης του προγράμματος, οι όροι και τα όργανα θα οριστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Τουρισμο
Επίσης, θα υπάρξουν εταιρικά Holiday Vouchers για επιπλέον αφορολόγητο voucher διακοπών αξίας 300 ευρώ.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.