Ολυμπιακός: Στο YouTube το ματς με τη Γουλβς

Ο Χασάν στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Ημιτελικός Κυπέλλου
Η COSMOTE TV ανακοίνωσε πως λόγω του κορονοϊού ο αγώνας των «ερυθρόλευκων» με την αγγλική ομάδα θα μεταδοθεί ελεύθερα από το κανάλι της στη γνωστή πλατφόρμα
Από την Κυριακή, όταν η Κυβέρνηση ανακοίνωσε τα νέα μέτρα ασφαλείας για την εξάπλωση του κορονοϊού, ήταν γνωστό πως μέχρι τις 22 Μαρτίου όλα τα ματς στην ελληνική επικράτεια θα διεξάγονταν χωρίς θεατές.
COSMOTE TV, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της τηλεοπτικής μετάδοσης, ανακοίνωσε σήμερα πως προκειμένου να αποφευχθούν οι πολυπληθείς συγκεντρώσεις, θα μεταδώσει τον αγώνα ελεύθερα και LIVE μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube.
«Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες της Πολιτείας για προστασία του κοινού από τον νέο κορωνοϊό με την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.