Το ΥΠΕΞ καλεί για εξηγήσεις τον Τούρκο Πρέσβη μετά τον εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού – Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις μας με τη Τουρκία

Στο υπουργείο Εξωτερικών για εξηγήσεις κλήθηκε ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, μετά το περιστατικό με τουρκική ακταιωρό που χτύπησε σκάφος του Λιμενικού στην Κω. 
Όπως είπε στην ενημέρωση των συντακτών ο Στέλιος Πέτσας, ο Τούρκος πρέσβης έχει κληθεί για εξηγήσεις. «Εχει κληθεί ο Τούρκος πρέσβης για εξηγήσεις στο υπουργείο Εξωτερικών…και ενημερώνονται όπως είναι η πάγια τακτική μας όλοι οι εταίροι μας στην Ε.Ε. και στο α», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Υπενθυμίζεται πως το σκάφος του Λιμενικού εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πρόκληση υλικών ζημιών στο περιπολικό σκάφος ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους πληρώματος. «Μας έσπασε τα ρέλια, μας χτύπησε. Είναι πίσω μας και μας χτύπησε» ακούγεται να λένε οι άνδρες του Λιμενικού στο βίντεο.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.