Βίντεο-ντοκουμέντο: Πάνοπλοι άνδρες των ΕΔ ''μπλοκάρουν'' την εισβολή αλλοδαπών στον Έβρο - Με το δάχτυλο στη σκανδάλη


Σε ετοιμότητα και σε επιφυλακή βρίσκονται οι στρατιώτες μας.


Σε νέο βίντεο-ντοκουμέντο που σας φέρνει στο ''φως'' της δημοσιότητας το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, Ελληνες στρατιωτικοί και αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια διώχνουν τους εισβολείς από τα σύνορά μας.


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσει η Ελλάδα και πρέπει να το καταλάβει τόσο η Τουρκία, όσο και οι ισλαμιστές!
Άσκηση και της ΑΣΔΕΝ… πραγματικά πυρά από Σαμοθράκη μέχρι Μεγίστη

«Από 2 Μαρτίου 2020 και καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα εκτελούνται βολές με πραγματικά πυρά από ελαφρύ και βαρύ οπλισμό ευθυτενούς τροχιάς, σε θαλάσσιες περιοχές ανατολικά των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, από τη νήσο Σαμοθράκη μέχρι Μεγίστη», όπως ανακοινώθηκε από την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).

Λεπτομέρειες και επικίνδυνες περιοχές θα ανακοινώνονται από τις τοπικές στρατιωτικές διοικήσεις, διευκρινίζεται περαιτέρω από την ΑΣΔΕΝ.

Φωτιά σε mini bus μισθωμένο από Μ.Κ.Ο.


Φωτιά εκδηλώθηκε σε mini bus μισθωμένο από Μ.Κ.Ο. το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά τις 8 , το οποίο ήταν σε χώρο στάθμευσης, πλησίον του 2ου δημοτικού σχολείου στη πόλη της Σάμου.


Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς έλαβαν μέρος 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Το εσωτερικό του οχήματος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Περίπου 1.000 μετανάστες πέρασαν σε ελληνικά νησιά το τελευταίο 24ωρο!


Στη διάσωση και περισυλλογή 164 μεταναστών και προσφύγων προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα, σε έξι περιστατικά έρευνας και διάσωσης που έλαβαν χώρα σε Λέσβο, Χίο και Φαρμακονήσι.

Σύμφωνα με το ΛΣ, από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 1ης Μαρτίου, έως σήμερα το πρωί, Δευτέρα 2 Μαρτίου, δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης σημειώθηκαν στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου με την περισυλλογή 89 ατόμων, τρία στη Χίο με τη διάσωση 43 μεταναστών και προσφύγων και ένα περιστατικό στο Φαρμοκήνησι με τη διάσωση 32 ατόμων.


Το ίδιο διάστημα άλλοι 813 πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάστηκαν με λέμβους σε 20 περιστατικά που σημειώθηκαν σε τέσσερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Συγκεκριμένα 9 περιστατικά σημειώθηκαν στη Λέσβο όπου αποβιβάστηκαν 423 μετανάστες και πρόσφυγες, 6 στη Χίο όπου αποβιβάστηκαν 252 άτομα, 2 στη Σάμο με 85 άτομα, 1 στο Φαρμοκονήσι με 36 άτομα και 2 στη Μεγίστη όπου αποβιβάστηκαν 17 μετανάστες και πρόσφυγες.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.