Έβρος: Νέα ένταση και επεισόδια στα ελληνοτουρκικά σύνορα - Βίντεο

Νέα επεισόδια στον Έβρο
Επεισόδια σημειώνονται στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας στον Έβρο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, μετανάστες έχουν ανάψει φωτιές και επιχειρούν να ρίξουν το φράχτη.
Υπό πίεση βρίσκονται οι δυνάμεις ασφαλείας που έχουν παραταχθεί στον Έβρο, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν στην τουρκική πλευρά.
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι δυνάμεις ασφαλείας που έχουν παραταχθεί στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας. στον Έβρο, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν συγκεντρωμένοι στην τουρκική πλευρά.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόσφυγες και μετανάστες έχουν στήσει φωτιές και επιχειρούν να ρίξουν το φράχτη, ενώ οι ελληνικές αρχές προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση χημικών, ώστε να τους εμποδίσουν την είσοδο στα ελληνικά εδάφη.

sputniknews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.