ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ: ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ (βίντεο)


Μέχρι και ένα εκατομμύριο λαθρό σκοπεύει η Τουρκία να εγκαταστήσει στα σύνορα με την Ελλάδα, σαν μόνιμη πλέον απειλή να καταρρεύσει η συνοριακή γραμμή και να ξεχυθεί η εισβολή στο ελληνικό έδαφος.
Πρόδρομος της πραγματικής τουρκικής εισβολής.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας και άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Ταγίπ Ερντογάν, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk την κατασκευή τεράστιου καταυλισμού για παράνομους μετανάστες στην Αδριανούπολη που θα φτάσουν σε συνολικό αριθμό το ένα εκατομμύριο!
Ανακοίνωσε επίσης πριν από λίγο ότι θα πάνε στον Έβρο 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής.
“Η Τουρκία θα αναπτύξει 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας για να σταματήσουν τις επαναπροωθήσεις στα σύνορα”, είπε ο Σοϊλού, που πέταξε με ελικόπτερο πάνω από την περιοχή.
Ο καταυλισμός θα δημιουργηθεί στη θέση Παζάρ Κουλέ, στην Αδριανούπολη, όπου, κατά τους σχεδιασμούς της κεντρικής διοίκησης στην Άγκυρα, θα συγκεντρωθούν εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και ενδεχομένως και κάποιοι πρόσφυγες οι οποίοι στην πραγματικότητα θα είναι Σύροι – στο διαβατήριο – Τουρκμένοι τζιχαντιστές.
«Θα φτάσουν το εκατομμύριο» είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο του CNN ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας. Η Άγκυρα εν ολίγοις θα ξεκινήσει έναν «πόλεμο φθοράς» κατά της Ελλάδας με στόχο να την εξαντλήσει ολοκληρωτικά. Αυτό σημαίνει πως όλα αυτά που κάνει η Ελλάδα αυτές τις ημέρες για να προστατέψει τα σύνορά της, θα πρέπει να τα κάνει για πολλά… χρόνια.
Εδώ να σημειώσουμε πως δεν μπορεί η Αθήνα να ταλαιπωρεί το ίδιο προσωπικό συνεχώς και πρέπει να υπάρξει rotation. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρξει άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας… χθες.
Κάποιες απόψεις περί μερικής επιστράτευσης δεν ευσταθούν διότι οι επίστρατοι εργάζονται και δεν γίνεται για πραγματιστικούς λόγους να βρίσκονται στον Έβρο ανα τακτά χρονικά διαστήματα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφεάς-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.