Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ): «Θέλουμε ανοιχτά σύνορα – Να απελαθεί ο Μητσοτάκης», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv
 Σε ένα… ιδιαίτερο αίτημα προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου.
Όπως φαίνεται σε βίντεο το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η “ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ο κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το κόμμα, αρχικά αναφέρεται σε κάτι το οποίο είναι κύριο αίτημα του κόμματος και αυτό είναι να “ανοίξουν τα σύνορα”. 
Με τους χιλιάδες μετανάστες στις Καστανιές Έβρου να επιχειρούν να περάσουν στον ελλαδικό χώρο, τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τους εμποδίζουν και το τελωνείο να παραμένει κλειστό, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει καλέσει σε διαδήλωση ενάντια στο “ρατσισμό, την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση” όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο.
Στο ίδιο πλαίσιο, λοιπόν, ο κ. Κωνσταντίνου τονίζει πως το κόμμα είναι “υπέρ των ανοιχτών συνόρων” καθώς όπως λέει “είναι ό,τι πιο απάνθρωπο να κλείνεις την πόρτα σε έναν κατατρεγμένο άνθρωπο”
Στη συνέχεια της ομιλίας του ωστόσο, αφού όπως τονίζει  κηρύττουν τον πρωθυπουργό “ανεπιθύμητο”, ζητά και κάτι άλλο… να “απελαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης”. 
marketnews.gr/
Δείτε το σχετικό video: