ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ… Έφεδροι Πελοποννήσου: «Αρκετά με τον Τούρκο…»


Έτοιμοι να βρεθούν στο πλευρό των ελληνικών δυνάμεων, που νυχθημερόν δίνουν τον καλύτερο τους….
εαυτό για την φύλαξη των συνόρων της χώρας, από την στιγμή που δεχτούν επίσημο κάλεσμα από τον ελληνικό στρατό, δηλώνουν με ανακοίνωσή τους στη σελίδα τους στο Facebook ο “Σύλλογος εφέδρων Πελοποννήσου”.
Όπως ξεκαθαρίζει στο newsit.gr μέλος του συλλόγου, για να συμβεί κάτι τέτοιο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τους καλέσει η “Μαμά” πατρίδα, για την οποία τίθενται στην διάθεση της ανά πάσα ώρα και στιγμή.
“Επειδή υπήρξε μια παρανόηση σχετικά με την ανακοίνωση. Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι πάμε στον Έβρο. Εμείς είπαμε πως είμαστε έτοιμοι, από την στιγμή που κληθούμε να υπηρετήσουμε τον όρκο μας, όπως θα κάνουν όλοι οι Έλληνες. Ως έφεδροι όταν γίνει επίσημο κάλεσμα από την πατρίδα θα πάμε, δεν είπαμε ποτέ ότι θα ανέβουμε από μόνοι μας στον Έβρο. Πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες αυτή την διάθεση έχουμε να υπηρετήσουμε τον όρκο, που έχουμε δώσει ως στρατιώτες ή έφεδροι αξιωματικοί”.
Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:
“Αρκετά με τον Τούρκο …
Αν είναι να γίνει ας γίνει τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που το περιμένουμε και θα πάμε να κάνουμε αυτό που μας προετοίμασαν να πράξουμε με οποιονδήποτε τρόπο.
Θα τιμήσουμε τον όρκο που δώσαμε και κουβαλάμε στην καρδιά μας αρκεί να μας δοθεί η ευκαιρία, το ηθικό του Στρατού και της εφεδρείας μας είναι υψηλότερο από κάθε άλλη φορά.
Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, τα υπόλοιπα είναι κουβέντα να γίνετε…

Δώστε μας την ευκαιρία, την χαρά,την εντολή να δώσουμε το παρών και εμείς όλοι οι Έφεδροι για το καλό της πατρίδας μας…”
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.