52 σμηνίτες από την 117ΠΜ εξετάζονται ως ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού: Ο φόβος κυριαρχεί στην Πάτρα που έχει ερημώσει

52 σμηνίτες από την Ηλεία εξετάζονται ως ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού: Ο φόβος κυριαρχεί στην Πάτρα που έχει ερημώσει
Αργά το βράδυ της Τετάρτης, 52 σμηνίτες από το νομό Ηλείας, εισήχθησαν στο κεντρικό νοσοκομείο αναφοράς στην Αχαϊα, προκειμένου να εξεταστούν για το εάν είναι θετικοί στον ιό.
Οι 52 σμηνίτες προσήλθαν στο νοσοκομείο του Ρίου από την 117 ΠΜ στην οποία επιχειρούν τα 36 εκσυγχρονισμένα F-4 E PI.
Αν εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού στην 117 ΠΜ πλέον δημιουργείται και πρόβλημα στην Εθνική Άμυνα δεδομένου ότι τα F-4 επιχειρούν ένα μοναδικό όπλο.
Τον διανομέα πυρομαχικών AFDS ειδικό για προσβολή αεροδιαδρόμων.
Οι δύο σμηνίτες είχαν εκδηλώσει συμπτώματα της νόσου. Εντός της ημέρας, αναμένεται να υπάρχουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Εξάλλου, η ανησυχία στην Πάτρα αυξάνεται. Ο κόσμος στην πρωτεύουσα της Αχαϊας κυκλοφορεί με μάσκες, ενώ επικρατεί έντονος φόβος.
Το βράδυ της Τετάρτης, τα μαγαζιά ήταν άδεια, ενώ ελάχιστος κόσμος κυκλοφορούσε με τα πόδια. Λίγα ήταν και τα αυτοκίνητα που κινούνταν.
Εκτός από το σύστημα υγείας που δοκιμάζεται μέρα με τη μέρα λόγω της αύξησης του κρουσμάτων με κοροναϊό η οικονομία αρχίζει και δέχεται τα πρώτα πλήγματα.
Στην Πάτρα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ έχει μειωθεί ο τζίρος στο ξενοδοχεία έως 95% ενώ εκδρομές ακυρώνονται καθημερινά.
Όπως αναφέρει το patratimes.gr, στις εμπορικές επιχειρήσεις της Αχαϊκής πρωτεύουσας οι επιπτώσεις είναι ήδη ορατές.
Συνέπεια του αρνητικού κλίματος, οι αποφάσεις πολλών καταστηματαρχών εστίασης να διακόψουν τη συνεργασία τους με υπαλλήλους, οι οποίοι χάνουν πλέον χρήματα και ασφάλιση.
Στο υπεραστικό ΚΤΕΛ τα δρομολόγια έχουν μειωθεί στο μισό, με χαρακτηριστική περίπτωση το Πάτρα-Αθήνα, που από 30 έγιναν 15. Στα υπάρχοντα δρομολόγια, σύμφωνα με τον πρόεδρο Α. Μανωλόπουλο η πληρότητα κινείται σε χαμηλά επίπεδα.


.pronews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.