Θρίαμβος για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Κατέκτησε το Open 13 της Μασσαλίας

 Nέος θρίαμβος του Τσιτσιπά στη Μασσαλία
«Βασιλιάς» ξανά στη Μασσαλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα τενίστα να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Open 13, επικρατώντας στον τελικό του Καναδού Αλιασίμ με 2-0 σετ!
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ στον τελικό του Open 13 και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το συγκεκριμένο τρόπαιο, ενώ έφτασε συνολικά τους 5 τίτλους στην καριέρα του!
Επίσης, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Τσιτσιπάς κατακτά για 2η συνεχόμενη χρονιά έναν οποιονδήποτε τίτλο, ενώ το ρεκόρ του στους τελικούς βελτιώθηκε σε 5-5 νίκες! Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος του Στεφ για το 2020


The first time he's defended a title.
5th trophy of his career.

A special moment for @StefTsitsipas! 👏

🎥: @TennisTV | @Open13

83 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ καλά τον τελικό, ενώ το break που έκανε στο 2-1 ήταν καθοριστικό για την κατάκτηση του πρώτου σετ.
Στη συνέχεια ο Έλληνας τενίστας υπερασπίστηκε το σερβίς του με χαρακτηριστική ευκολία, καθώς έχασε μόνο δύο πόντους στο σερβίς του στο πρώτο σετ!
Το 1-0 έγινε εύκολα (6-3) και ο δρόμος για τη νίκη είχε ήδη ανοίξει για τον Στέφανο! Στο δεύτερο σετ ο Αλιασίμ ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικός, έχοντας καλύτερα ποσοστά ευστοχίας στο σερβίς του.
Μέχρι το 2-2 οι δύο τενίστες υπερασπίστηκαν με επιτυχία το σερβίς τους, ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς έκανε break και πήρε το προβάδισμα με 3-2. Ο Αλιασίμ απάντησε με break στο break του Στέφανου.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.