Τούρκοι στρατιώτες κόβουν τα σύρματα στον Έβρο



Kείμενο του ιστολόγιου TourkikaNea 29/2/2020 – Τούρκοι στρατιώτες κόβουν τα σύρματα στον Έβρο
Στις παρακάτω σημερινές ειδήσεις διαβάζουμε πως πολλοί λαθρομετανάστες από Συρία, Ιράκ, Παλαιστίνη και Σομαλία που θέλανε να περάσουν σε Χίο, Κω και σε άλλα νησιά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στράφηκαν προς την Αδριανούπολη και τις Καστανιές
Πριν από λίγο αξιόπιστη πηγή από τον Β. Έβρο, μας ανέφερε πως Τούρκοι στρατιώτες ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ στα σύνορα, για να περάσουν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες και τους κατευθύνουν….
Γείτονας μάλαμα μας έτυχε!
Κύριε πρωθυπουργέ κλείστε τώρα το τελωνείο των Κήπων, για να πάρουν το μήνυμα….
Η Τουρκία μοιράζει χάρτη με αναλυτικές οδηγίες σε μετανάστες. Η Ελλάδα προσπαθεί να σφραγίσει τα σύνορα με κάθε μέσο και τρόπο.
Οι τουρκικοί χάρτες δείχνουν τα περάσματα στην ελληνική ενδοχώρα.Κατόπιν των δυσμενών αυτών εξελίξεων οι ελληνικές Αρχές αποφάσισαν την αποστολή δυνάμεων των ΜΑΤ με C 130 στον Έβρο.
Μια ακόμη απόδειξη της επίσημης εμπλοκής της Άγκυρας στην προώθηση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ρευμάτων προς τα ελληνικά σύνορα, είναι η ανάρτηση της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης στα αραβικά που δείχνει χάρτη με τις «διαδρομές» που οδηγούν από το τουρκικό έδαφος μέσω Ελλάδας στην Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.