Άτακτη υποχώρηση του Μαξίμου


Mε πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η κυβέρνηση αναδιπλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώνοντας την απόσυρση των δυνάμεων της αστυνομίας που είχαν σταλεί στη Λέσβο και τη Χίο από το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι του Λαυρίου.
Ο Πρωθυπουργός κάλεσε επίσης στο Μαξίμου για συνομιλίες τον Περιφερειάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, όταν εκατοντάδες κάτοικοι της Λέσβου πολιόρκησαν αλλά και εισέβαλαν στο στρατόπεδο Κυριαζή στην Παγανή, κοντά στην πρωτεύουσα Μυτιλήνη όπου φιλοξενούνται οι αστυνομικές δυνάμεις. Πολίτες έσπασαν την είσοδο του στρατοπέδου και εισέβαλαν σε αυτό προκαλώντας την άμεση αντίδραση των ΜΑΤ που έκαναν ευρύτατη χρήση
.zougla.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.